Idealno mjesto za odmor

Parcele

Odaberite najprikladniju poziciju za svoj bezbrižan odmor uz more
Izaberite najbolju opciju za vaš odmor

Oaza mira na obali

Dobrodošli u Kamp Jasenovo, jedinstveno utočište za ljubitelje prirode, smješteno u Žaboriću, blizu povijesnog grada Šibenika. Naš kamp nudi četiri različita tipa parcela – A, B, C i D – svaki dizajniran da zadovolji specifične potrebe i želje naših gostiju. Bez obzira tražite li mir i tišinu, obiteljski odmor, sportske aktivnosti ili blizinu plaže, imamo savršeno mjesto za vas. Svaka parcela je potpuno opremljena s pristupom struji, vodom i svim ostalim nužnim elementima za vaš bezbrižan boravak. Kamp Jasenovo je vaše polazište za nezaboravne trenutke, gdje prirodne ljepote Dalmacije i suvremeni komfor idu ruku pod ruku.
Prijava do 22:00 sati
Odjava do 10:00 sati
do 90 m² / STRUJA / VODA / WIFI
Parcela A
Parcela A predstavlja pravo utočište za one koji žude za mirnim i tihim okruženjem. Udaljena od užurbanosti svakodnevice, ova parcela s pogledom na more prilagođena je osobama sa šatorima ili manjim kombi/kamper vozilima, okružena zelenilom i prirodnim hladom, savršeno prilagođena za opuštajuća popodneva i mirne noći pod zvjezdanim nebom. Parcela je opremljena strujom, vodom i te je pokrivena bežičnim internetom.
od €35 / noć
90 m² - 110 m² / STRUJA / VODA / WIFI
Parcela B

Za one željne avanture i aktivnog odmora, parcele B u Kampu Jasenovo nudi neograničene mogućnosti. Smještene u dinamičnom okruženju kampa, sa pogledom na more, ove parcele idealne su za osobe koje dolaze sa popratnom opremom poput bicikla, motocikla, supova ili quadova uz standardnu kamping ili kamper opremu. S obzirom na svoju poziciju kamp Jasenovo idalno je polazište za mnoge sportske aktivnosti od biciklizma i pješačenja do vodenih sportova.

od €37 / noć
110 m² - 150 m² / STRUJA / VODA / WIFI
Parcela C

Parcela C u Kampu Jasenovo pruža jedinstveno iskustvo boravka u kampu u neposrednoj blizini mora,na parcelama dovolno velikim za obitelji ili pak ljubitelje sportova i adrenalina. S parcela koje imaju izravan pogled na kristalno čisto Jadransko more, ova parcela je savršena za sve koji sanjaju o buđenju uz zvuk valova i doručku s pogledom na horizont.

od €40 / noć
od 150 m² / STRUJA / VODA / WIFI
Parcela D

Namijenjena obiteljima i svima koji žele uživati u zajedničkim aktivnostima. Ova parcela je dizajnirana imajući na umu obitelji, nudeći prostrane parcele koje su blizu svih kamperskih sadržaja, uključujući sportska i dječja igrališta, gdje djeca mogu sigurno trčati i igrati se. Parcela je idealna za automobile s prikolicama, dodatnu opremu poput motocikla, quada ili bicikla, ali i za trailere i brodove. Parcele D nalaze se u blizini sanitarnih čvorova i kao takve pogodne su za osobe s invaliditetom.

od €42 / noć
Sadržaji kampa

Sve za savršen odmor na jednom mjestu

Kamp raspolaže sa 50 parcela – kamp mjesta, koja se protežu od ulaza u kamp do same plaže. U pažljivo njegovanom okolišu smjestio se i Buffet Jasenovo koji nudi vrhunsku kavu, hladno piće u vrućim danima ali i hranu u posebnom ambijentu tik uz samo more.

Sigurni smo da ćete uživati u prirodnim blagodatima našeg kampa i gostoljubivosti našeg osoblja. Čekamo Vas s prvim toplim danima svibnja, te se družimo do zadnjih sunčanih dana listopada.

POTPUNA OPREMLJENOST​

Opremljenost kao garancija bezbrižnosti

Sva kamp mjesta imaju priključak za električnu energiju te pitku vodu. Na na raspolaganju su uz sanitarne čvorove, prostori za pranje, sušenje i glačanje rublja, mjesto za higijenu ljubimaca i sve ono potreno za bezbrižan odmor.
Struja
Voda
Tuševi i toalet
Prostori za pranje suđa
Prostori za pranje, sušenje i peglanje rublja
Tuš za kućne ljubimce
Struja
Voda
Tuševi i toalet
Prostori za pranje suđa
Prostori za pranje, sušenje i peglanje rublja
Tuš za kućne ljubimce
Close
Oasis Camping

Jasenovo 123
22 000 Šibenik – Žaborić
Hrvatska

Kontakt informacije

© 2024 Maris Oasis

Close