NA KORAK DO ODMORA IZ SNOVA

Posebne pogodnosti

Iskusite jedinstvene pogodnosti koje čine svaki trenutak nezaboravnim
Posebna ponuda u kampu Jasenovo

Maksimalno iskoristite svoje vrijeme​

Pripremili smo pogodnosti s ciljem da vaš boravak učinimo nezaboravnim, kombinirajući komfor modernog kampiranja s autentičnim doživljajem prirode. Od obiteljskih avantura do romantičnog bijega, Kamp Jasenovo nudi ponešto za svakog posjetitelja. Uživajte u blagodatima prirode na najbolji mogućni način, zaronite u kristalno čisto more, istražite skrivene uvale ili se jednostavno opustite pod zvjezdanim nebom. Vaš savršeni odmor čeka samo na vas u Kampu Jasenovo.

Oasis Camping Kamp Jasenovo - Popust na boravak
POPUST 5%
POPUST NA DUŽI BORAVAK​
Popust na boravak duži od 10 dana
Popust na duži boravak
Popust na boravak duži od 10 dana

Kamp Jasenovo brine o svojim gostima i traži načine kako učiniti vaš boravak još pristupačnijim i posebnijim. Ovim putem nudimo vam popust od 5 %  na boravak u trajanju od 10 do 15 dana, kako bismo Vam omogućili dovoljno vremena za obilazak predivne regije, naše Šibensko-kninske županije, s najviše otoka, dva nacionalna parka, skrivenim kutcima planina i otoka.

Oasis Camping Kamp Jasenovo - Popust na boravak
POPUST 10%
Popust na duži boravak
Popust na boravak duži od 15 dana

Kamp Jasenovo brine o svojim gostima i traži načine kako učiniti Vaš boravak još pristupačnijim i posebnijim. Ovim putem nudimo Vam popust od 10 %  na boravak u trajanju od 15 do 20 dana, kako bismo Vam omogućili dovoljno vremena za obilazak predivne regije, naše Šibensko-kninske županije, s najviše otoka, dva nacionalna parka, skrivenim kutcima planina i otoka.

Oasis Camping Kamp Jasenovo - Popust na boravak
POPUST 15%
Popust na duži boravak
Popust na boravak duži od 20 dana

Kamp Jasenovo brine o svojim gostima i traži načine kako učiniti Vaš boravak još pristupačnijim i posebnijim. Ovim putem nudimo Vam popust od 15 %  na boravak u trajanju od 20 i više dana, kako bismo Vam omogućili dovoljno vremena za obilazak predivne regije, naše Šibensko-kninske županije, s najviše otoka, dva nacionalna parka, skrivenim kutcima planina i otoka.

Oasis Camping Kamp Jasenovo - Voucher
VOUCHER €100
Voucher
Poklon voucher €100

Kamp Jasenovo brine o svojim gostima i traži načine kako učiniti Vaš boravak još pristupačnijim i posebnijim. Ovim putem nudimo vam voucher u iznosu od €100 za konzumaciju hrane i pića u našem Buffet Jasenovo za sve goste koji ostaju više od 30 dana.

Close
Oasis Camping

Jasenovo 123
22 000 Šibenik – Žaborić
Hrvatska

Kontakt informacije

© 2024 Maris Oasis

Close